Algemene voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

 

Al onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar tenzij anders is aangegeven of het artikel op `uitverkocht` staat.

Wij verzenden van maandag t.m. vrijdag.
Indien Uw order voor 15.00 uur is geplaatst gaat deze dezelfde dag nog met de pakketpost mee m.u.v. zaterdag of zondag of tijdens beursdagen die aangegeven staan op de homepage en op facebook .
Mocht er onverhoopt toch een artikel op voorradig staan en wel uitverkocht zijn krijgt U hiervan onmiddellijk ( telefonisch of per mail ) bericht.

Ruilen : het te ruilen artikel kunt U gefrankeerd terug sturen , wij sturen U direct na binnenkomst de andere maat/ of artikel , de portokosten voor deze zending naar U toe zijn dan voor onze rekening
Het prijsverschil wordt verrekend. Is het goedkoper crediteren wij direct en als het duurder is ontvangt U de betaalgegevens om de meerprijs over te maken.
Kijk bij Uw aankoop wel altijd goed naar de maattabel om onnodige kosten voor Uzelf en voor ons te besparen.

AKTIE'S

Iedere maand zijn er diverse aktie's waarbij het pakket franco ( zonder portokosten ) wordt verzonden. Tenzij anders is aangegeven in de advertentie is deze aanbieding geldig voor de Nederlandse zendingen. Voor pakketpost buiten Nederland worden de portokosten berekend.

 

Korting voor verenigingen:

Wilt U voor de vereniging grotere aantallen ( jacht ) lijnen, tuigen, clickers en/of andere trainingsmaterialen bestellen dan kunt U met jan van Driel een korting bespreken.
Het betreft dan wel doosjes of een minimum afname van 6 tuigen of 12 lijnen. Jan gsm ; 06-30224814

 

BUITENLANDSE LEVERINGEN. Voor kleine bestellingen/ particuliere orders  wordt de btw bij bestellingen via de webshop geautomatiseerd berekend en in rekening gebracht. dit achteraf wijzigen is niet mogelijk.  Verenigingen/ bedrijven die een intracomunaitaire levering ( de goederen zonder btw met verlegging ) willen bestellen kunnen de bestelling per mail aan ons doorgeven ovv Uw btw nummer en bedrijfsnaam. er wordt dan een aangepaste factuur gemaakt. Dit doen wij uitsluitend voor wat grotere bestellingen dus niet voor 1 bal of 1 trainingpocket. De betaling vind plaats vóór aflevering .


Garantievoorwaarden :

Wij geven garantie op stikfouten , defecte sluitingen en mankementen die direct na ontvangst worden geconstateerd ,maar niet op stukgebeten tuigen.
Speelgoed is kwetsbaar , een hond krijgt alles stuk . op speelgoed is geen garantie maar wél op het electrische meganisme van ( trainings ) spellen zoals op het garantiebewijs staat aangegeven.
Wij staan altijd open voor overleg en zijn altijd bereid om ongelukjes voor U te repareren tegen kostprijs.

Voor vragen kunt U van ma. t.m. vrijdag bellen 0575-451099 of GSM 06-30224814 / 06-10169176

Privacy verklaring

Bij het voltooien van uw bestelling wordt gevraagd om informatie die noodzakelijk is voor de betaling en verzending van de bestelling. Deze informatie dient uitsluitend dit doel en zal nimmer aan derden ter beschikking gesteld worden.

I.v.m. Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Verklaren wij het volgende: 

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden die dit kunnen gebruiken om advertentie’s te mailen of sturen

Wij sturen geen ongevraagde berichten. promo’s of nieuws. U kunt vrienden worden op onze facebookpagina , daar vind U nieuwe items en nieuws. Echter dient U rekening te houden dat facebook een openbaar social media is . Facebook is de verwerkingsverantwoordelijke en wij zijn niet aansprakelijk voor pop ups/ advertentie’s enz . die bij het bezoek aan onze facebookpagina verschijnen


Onze hondenshop `allemaal hondentuig` is open volgens onderstaand schema:

 

Openingstijden


 Maandag      10:00-13:30
 Dinsdag        10:00-13:30
 Woensdag    10:00-13:30
 Donderdag   10:00-13:30
 Vrijdag           10:00-13:30
 Zaterdag       10:00-13:30
 Ook geopend op afspraak


Zutphen-Emmerikseweg 25, 7227 DG Toldijk ( tussen Zutphen en Doetinchem )